Termeni și condiții

RO-IMOBILE.RO , reprezentat de SC OPTINVEST SRL
- ultima actualizare 21 Noiembrie 2017 -
 
IMPORTANT

Prin folosirea serviciilor oferite, agentiile imobiliare, firmele din diverse domenii, alte entitati ce figureaza inscrise in portalul imobiliar RO-IMOBILE.RO si persoanele fizice sunt de acord cu urmatoarele clauze si conditii:

Denumim in continuare calitatea de Utilizator inregistrat si Utilizator normal:
Calitatea de Utilizator inregistrat revine persoanelor fizice, firmelor din domenii conexe (constructii, cadastru, amenajari, finantari, asigurari) si agentiilor imobiliare, care figureaza inscrise, avand cont in portalul RO-IMOBILE, cu panou propriu de administrare a ofertelor publicate, impreuna cu facilitatile serviciilor cu plata.
Calitatea de Utilizator normal revine persoanelor fizice, firmelor sau altor entitati juridice care doar publica anunturi in portalul Ro-Imobile.ro, neavand cont de administrare a ofertelor publicate.

1. Acceptarea si luarea la cunostinta a clauzelor si conditiilor de furnizare si folosire a serviciilor oferite de portalul imobiliar Ro-imobile.ro

RO-IMOBILE.RO, este proprietatea S.C. OPTINVEST SRL, identificata prin CUI 18560019, Nr. Ord. Reg. Comertului: J12/1216/2006, avand sediul in Cluj-Napoca, strada Louis Pasteur nr. 24 / 46, reprezentata prin domnul HODIS GEORGE RAUL, in calitate de Administrator si poate fi folosit de catre un Utilizator normal sau un Utilizator inregistrat numai conform clauzelor si conditiilor prezentate in aceasta sectiune, si ulterior modificarilor ce vor surveni pe parcurs. Orice modificare a acestor clauze va fi semnalatala inceputul paginii prin afisarea ultimei actualizari.  
Modificarea clauzelor acordului poate fi facuta de catre S.C. OPTINVEST SRL, in mod liber, fara restricitii de nici un fel. Aceste clauze si conditii de furnizare si folosire reprezinta intreaga intelegere intre OPTINVEST SRL si Utilizatorul Inregistrat cu privire la furnizarea sifolosirea serviciului denumit Ro-imobile.ro.
Necunoasterea limbii romane sau a subtilitatilor acesteia nu exonereaza Utilizatorul Inregistrat, care se declara de acord cu prezentele conditii si acceseaza si foloseste serviciul ro-imobile.ro, de prevederile prezentelor clauze si conditii de furnizare.

2. Descrierea serviciilor portalului imobiliar Ro-imobile.ro oferit atat Utilizatorilor inregistrati cat si Utilizatorilor normali.

Portalul Ro-imobile.ro ofera Utilizatorilor Inregistrati posibilitatea de a-si organiza anunturile imobiliare proprii intr-o baza de date care: 
• poate fi consultata de vizitatorii care navigheaza pe Internet pe site-ul Ro-imobile.ro sau pe site-urile afiliate Ro-imobile.ro. In acest caz Utilizatorul Inregistrat are posibilitatea de a alege cei nformatii sa se afiseze pentru fiecare anunt. Accesarea unui anunt poate fi realizata fie utilizand un motor de cautare din portal, fie navigand prin toata oferta de anunturi ale agentiei inregistrate, fie direct utilizand un cod unic, denumit ID anunt.
• poate fi consultata de alti utilizatori ai serviciului Ro-imobile.ro (firme din alte domenii de acivitate sau persoane fizice).
Utilizatorul Inregistrat, in momentul inscrierii in portalul Ro-imobile.ro, este de acord de a primi notificari pe e-mail, zilnice sau saptamanale, stiri de ultima ora, noutati din domeniul imobiliar sau conex acestuia, oferindui-se si posibilitatea dezabonarii de la acest serviciu.

3. Furnizarea serviciilor portalului imobiliar Ro-imobile.ro

OPTINVEST SRL, in termen de 48 de ore de la data la care Utilizatorul inregistrat a trimis cererea de inregistrare si a confirmat acceptarea prezentelor conditii, creeaza un cont prin care Utilizatorul inregistrat sa poata folosi serviciul ro-imobile.ro pentru care Utilizatorul Inregistrat a optat. 
In cazul alegerii serviciilor cu plata, va fi incheiat, de comun acord, un contract de furnizare si folosire a serviciilor oferite de portalul Ro-imobile.ro reprezentat de OPTINVEST SRL, in calitate de FURNIZOR, si agentia imobiliara partenera/firma/alt tip de partener, in calitate de CLIENT.
Din momentul semnarii contractului, furnizarea serviciilor portalului ro-imobile.ro se va desfasura sub incidenta clauzelor din contract. 
Serviciul ANUNTURI PARTICULARI se adreseaza in mod gratuit persoanelor fizice care doresc postarea de anunturi imobiliare in baza de date a portalului ro-imobile.ro. Clientii denumiti in continuare persoane fizice, vor fi responsabili de calitatea informatiilor introduse in portalul Ro-imobile.ro.
La introducerea ofertelor imobiliare in portalul RO-IMOBILE, persoanele fizice, cu acordul acestorasi in baza termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, au optiunea de a primi notificari pe e-mail, zilnice sau saptamanale, stiri de ultima ora, noutati din domeniul imobiliar sau conexacestuia. De asemenea persoanele fizice se pot dezabona de la aceste servicii de newsletter, prin accesarea unui link din mesajul trimis. Anunturile persoanelor fizice adaugate in portalul RO-IMOBILE sunt cu valabilitate maxima de 6 luni, dupa care acestea expira. Utilizatorii care introduc anunturi la rubrica ANUNTURI PARTICULARI au la dispozitie un cont de administrare oferte sau optiunea de a solicita stergerea explicita a anunturilor si eliminarea datelor de contact din sistem. Webmaster-ul portalului RO-IMOBILE se obliga sa solutioneze cererea de stergere a anunturilor in cel mult 5 zile de la solicitare.
OPTINVEST SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica sau de a dezactiva in orice moment, cu sau fara o prealabila instiintare a Utilizatorului inregistrat sau Utilizatorului normal, drepturile de utilizare a contului. OPTINVEST SRL isi rezerva dreptul de a sterge anunturi imobiliare duplicate cu continut vulgar, obscen, sau anunturi din afara domeniului imobiliar, publicitate ascunsa sau SPAM,  si firme inscrise fara date de contact ori cu informatii de contact fictive.
OPTINVEST SRL are obligatia de a asigura securitatea si protectia datelor utilizatorilor serviciului Ro-imobile.ro, si nu va monitoriza, modifica, utiliza sau dezvalui continutul datelor private ale Utilizatorului inregistrat decat in cazul in care ii sunt cerute aceste lucruri prin legile statului Roman sau in baza bunei-credinte ca aceste actiuni sa fie necesare:
- pentru a fi conforme cu cerintele legii statului Roman,
- pentru a proteja si apara drepturile OPTINVEST SRL sau ale altor terti,
- pentru a servi unui proces legal al OPTINVEST SRL,
- pentru a dovedi incalcarea prezentelor clauze si conditii de folosire si furnizare,
- pentru a proteja siguranta oricarei persoane sau institutii. 
Utilizatorul normal cat si Utilizatorul inregistrat vor raspunde de modul de folosire a serviciilor portalului imobiliar Ro-imobile.ro, astfel incat prin propria sa conduita sa nu perturbeze functionarea normala a acestuia. Pe toata perioada utilizarii serviciilor Ro-imobile.ro, utilizatorul se obliga sa isi asume deplina responsabilitate asupra informatiilor pe care le furnizeaza, aceste informatii trebuie sa fie in conformitate cu cerintele legilor statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, obscen, abuziv, vulgar, deranjant, calomnios, defaimator, injurios, cu caracter de violare a intimitatii, cu caracter de intimidare sau cu caracter inacceptabil sau revoltator. 

In respectarea prevederilor de mai sus, Utilizatorul normal si Utilizatorul inregistrat va respecta si urmatoarele reguli de folosire a serviciilor portalului imobiliar Ro-imobile.ro:
- Este interzisa postarea de anunturi discriminatorii pe criteriul rasei, nationalitatii, limbii, religiei, sexului sau orientarii sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, varstei, dizabititatilor, bolilorcronice necontagioase, infectarii HIV, apartenetei la o categorie defavorizata sau oricaror alte situatii asimilabile;
- Nu se admit anunturi cu continut ilegal, imoral, sau care nu au legatura cu tematica sitului;
- Nu se admit cuvinte obscene sau orice anunturi care ar putea leza interesele sau imaginea uneipersoane fizice/juridice;
- Nu se admit anunturi succesive cu acelasi continut;
- Este interzisa folosirea adreselor de email din paginile acestui site pentru trimiterea SPAM;
- Este interzis abuzul de orice fel cu privire la serviciul oferit;
- Nerespectarea oricareia dintre regulile de mai sus sau oricarei prevederi din continutul prezentului acord de utilizare poate duce la initiativa OPTINVEST SRL de a suspenda sau sterge contul si anunturile Utilizatorului inregistrat sau anunturile publicate de Utilizatorul normal. Suspendarea sau stergerea contului nu trebuie motivata.
Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu revanda serviciul si sa nu permita folosirea sau accesarea acestuia de catre terte persoane.

Newsletter-ul RO-IMOBILE nu poate fi considerat SPAM, deoarece, in acord cu prevederile CANSPAM Act/2003 si Legea nr. 365/2002, contine toate informatiile de contact ale expeditorului precum si modalitatea de dezabonare.
OPTINVEST SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura cu corectitudinea si continutul informational al ofertelor imobiliare publicate atat de Utilizatorul normal cat si de Utilizatorul inregistrat si nici in legatura cu oricare dintre consecintele folosirii serviciului intr-o maniera care contravine continutului prezentului acord.
Și site-ul nostru folosește cookie-uri.
AcceptCitește mai mult