Blog
BlogStiri imobiliare

Lansare târguri imobiliare 2018

Lansare târguri imobiliare 2018
Lansare târguri imobiliare 2018
09 Dec 2017, 11:11Vizualizări: 353
    La finalul acestei luni incepe in inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei și doar 7 spații mai sunt disponibile. Ediția cu numărul 26 a Targului Național Imobiliar TNI are loc in perioada 29 septembrie - 1 octombrie la Palatul Parlamentului- Sala Unirea. 
   
    "In urmă cu 12 ani ne-am luat angajamentul de a susține și promova piața imobiliară din Romania, reunind intr-un singur loc, de două ori pe an, principalele companii din acest segment și publicul direct interesat de cumpărarea de locuințe. După organizarea cu succes a 25 de ediții ale Targului Național Imobiliar TNI ne bucurăm că evenimentul creat de echipa BDOBC a reușit să stimuleze piața de real estate și să creeze tradiție in imobiliare. Locația de lux, planificarea minuțioasă și campaniile publicitare pe canale media de impact atat din mediul online cat și offline sunt punctele forte ale TNI prin care companiile ce au ales Targul Național Imobiliar ca mijloc de promovare și creștere a vanzărilor obțin beneficiile dorite și revin ediție după ediție. 
   
    Deși au mai rămas patru săptămani pană la expoziția de toamnă, acum mai sunt disponibile doar 7 standuri din totalul de 107 și pentru că seriozitatea, predictibilitatea și imaginea contează enorm pentru activitatea imobiliară, lansăm cu mult timp in avans edițiile TNI pentru anul viitor. Acestea vor avea loc in aceeași locație de excepție: Palatul Parlamentului- Sala Unirea in perioadele 18-20 mai și respectiv 28- 30 septembrie 2018," declară Adrian BERCEA- General Manager BDOBC Business Center. 
   
     Alege și TU să fii promovat de profesioniști, să intri in contact direct cu clienți targetati și să realizezi parteneriate de lungă durată in cadrul Targului Național Imobiliar TNI! Contactează echipa organizatorică pentru a-ți alege standul! 
   
     Evenimentele marca TNI reprezintă cadrul special creat in care companiile iși pot indeplini minim 7 obiective de business: 

  • brand awareness 
  • creșterea vanzărilor 
  • studierea competiției 
  • dezvoltarea de parteneriate 
  • promovarea pe canalele media de impact 
  • demonstrarea performanțelor și lansarea de produse și servicii noi intr-un cadru dedicat
  • discuții cu jurnaliști ce deja și-au anunțat prezența in cadrul manifestării
   
     Te invităm să participi la Targul Național Imobiliar TNI Evenimentul de referință al pieței imobiliare din Romania! 
   
    Parteneri: Imobiliare.ro; Asociația Romană a Antreprenorilor de Construcții (ARACO); Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din Romania (APAIR), Asociația Auditorilor Energetici pentru Clădiri din Romania (AAECR); Asociația Romană a Electricienilor (AREL); Romania Green Building Council (ROGBC), Uniunea Arhitecților din Romania (UAR). 
   
    Mediatizare: Agerpres; Mediafax; Curierul Național; Casa Lux; Casa de vacanță; Practic-Idei pentru casă, grădina și apartament; Stirile Imobiliare.ro; Bursa Construcțiilor; Jurnalul de Afaceri; Business Adviser; Business Point; Ziare.com; Arena Construcțiilor; Business 24; ȘtirileImobiliare.ro; Caseșigrădini.ro; Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro; Buzzu.ro; Rezidențial.net; Anunțul.ro; TopEstate.ro; LaJumate.ro, Wizmo.ro etc. 
   
Te invităm să vizionezi: 
Prezentarea video a locației: CLICK AICI! 
Targul Național Imobiliar in imagini : CLICK AICI! 
Și site-ul nostru folosește cookie-uri.
AcceptCitește mai mult