blocurile noi aduc avantaje unice cumparatorilor atenti la detalii (imopedia) stiri si noutati imobiliare


 
           
RO | EN | FR | DE | IT | ES Autentificare  
  Home   |    Adaugare anunt PF   |   Inregistrare agentie   |   Cautare   |   FORUM  
 RO-IMOBILE este un portal imobiliar national, unde puteti gasi anunturile agentiilor imobiliare listate, ofertele imobiliare ale particularilor si nu in ultimul rand, datele de contact ale agentiilor imobiliare inscrise.

Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.
→ Ultimele oferte si anunturi imobiliare de la Agentii imobiliare Brasov


Anunturi imobiliare particulari
Anunturi imobiliare agentii
Agentii imobiliare recomandate

Cele mai noi oferte!
 

Oferta RO-IMOBILE
Promoveaza-te prin RO-IMOBILE! Alege din oferta ce ti se potriveste mai bine:

PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet START
Autentificare agentie
ID
Parola
Linkuri utile
FINANTARE (27)
ASIGURARI (37)
DEZVOLTATORI IMOBILIARI (25)
CONSULTANTI IMOBILIARI (127)
CONSTRUCTII (106)
AMENAJARI (62)
ARHITECTURA (47)
AVOCATI (132)
CABINETE NOTARIALE (170)
CADASTRU (64)
Daca detii o firma intr-unul din domeniile listate mai sus, o poti inregistra aici
Linkuri recomandate
ORADEA.NET
CUGETLIBER.RO
Anunturi AZ
Anunturi
Masini
Dezmembrari Auto
Informatii utile
Stiri imobiliare
Dictionar imobiliar
Modele de contracte
Legislatie imobiliara
Taxe si impozite proprietati
Calculator taxe notariale
Calculator urbanistic
Curs valutar | 23 Octombrie 2017
1 USD = 3.8945 RON
1 EUR = 4.5975 RON

Convertor valutar
  

 

Stiri si noutati din domeniul imobiliar >> arhiva

BLOCURILE NOI ADUC AVANTAJE UNICE CUMPARATORILOR ATENTI LA DETALII (IMOPEDIA)

Blocurile noi aduc avantaje incontestabile proprietarilor, cu o singură condiție: să fie alese cu atenție. Ca în orice achiziție imobiliară, clienții trebuie să analizeze atent apartamentul, blocul și calitatea constructorului. În cazul în care se observă calitate pe toate liniile, atunci cu siguranță este vorba despre un bloc care va aduce confort pe termen lung locuitorilor. Iar prin confort se înțeleg eficiență termică, facturi mici, rezistență la uzură sau cutremure precum și, deloc de neglijat, senzația unei alegeri câștigătoare.
  
  Una dintre cele mai mari probleme pe care poate să le aibă un bloc nou este racordarea la utilități. Mai precis, lipsa acesteia. În goana după prețul cel mai mic, dezvoltatorii aleg să ridice blocuri în zone încă insuficient dezvoltate, în care momentan există doar promisiunea racordării la gaze ori canalizare, de exemplu.
  
  „Fiecare bloc nou ar trebui să ofere curent, gaze și canalizare. Acestea sunt trei condiții-cheie care conduc la reducerea costurilor lunare. O altă problemă pe care o pot aduce blocurile neracordate este aceea a distanței de parcurs. De multe ori, parcelele pe care sunt construite sunt departe de mijloacele de transport în comun, iar clienții subestimează importanța acestei distanțe. De obicei, achiziția de face primăvara-vara-toamna, pe vreme bună și puțini sunt cei care își imaginează realistic cum va fi să străbată aceeași distanță pe jos iarna, prin viscol”, a declarat pentru IMOPEDIA.ro Marin Țoneș, administrator Marcone Imobiliare.
  
  Prima iarnă este o probă grea pentru proprietarii locuințelor noi
  
  Tot pe timpul iernii se ajunge la prima probă de foc a locuinței nou-cumpărate: întreținerea. Oricine își dorește să plătească pe cât de puțin se poate, în timp ce locuința este confortabil încălzită. Cu toate acestea, prea puțini sunt interesați de certificatul de eficiență energetică, pe care îl văd mai degrabă drept un gest de obligativitate. Lucrurile sunt cu atât mai complicate în cazul celor care locuiesc la bloc, unde costurile nu sunt întotdeauna individuale.
  
  „Clienții care vor cele mai mici costuri cu întreținerea trebuie să urmărească următoarele elemente: pierderile de căldură, curentul pe scara blocului să funcționeze cu senzori, nu permanent iar apa și gazele trebuie contorizate pe fiecare apartament în parte. Astfel, costurile se reduc la jumătate față de un apartament dintr-un bloc vechi” a declarat pentru IMOPEDIA.ro Ruxandra Marin, inginer TehnoDesign.
  
  Multe vicii de construcție nu se văd cu ochiul liber, dar cartea tehnică a clădirii le poate scoate la lumină
  
  Alte probleme eliminate din start, în cazul blocurilor noi, sunt cele legate de reabilitarea post-cutremure sau schimbul instalațiilor sanitare comune. În cele mai multe cazuri, locuințele noi sunt izolate pe exterior, deci nu sunt pierderi de căldură. Dar o importanță aparte o au și materialele de construcție folosite.
  
  „Multe vicii de construcție nu se văd cu ochiul liber, iar cartea tehnică a clădirii poate face lumină în multe cazuri. De obicei, cartea tehnică se găsește mai degrabă în cazul construcțiilor noi. Dar mai există și posibilitate în care blocul are un proiect bun, dar constructorul a preferat să facă ce știe el, nu ce scrie în proiect. Acesta este un caz periculos. Dar dacă totul a fost respectat, instalațiile sanitare și electrice sunt noi și fiecare consumă cât dorește, atunci cheltuielile pot fi mici”, arată Marin Țoneș.
  
  Unul dintre semnalele de alarmă care ar trebui să atragă atenția clientului este lipsa de transparență a vânzătorului. Un dezvoltator care evită să răspundă la toate întrebările despre costuri sau oferă răspunsuri vagi, promisiuni că va fi totul bine, atunci întreaga ofertă trebuie analizată cu precauție.

27 Ianuarie 2015 | Sursa: IMOPEDIA
    
Alte Stiri / Noutati imobiliare >> toate stirile
LUNA ACEASTA ARE LOC EVENIMENTUL IMOBILIAR AL TOAMNEI LANSARE TARGURI IMOBILIARE 2018
La finalul acestei luni ?ncepe ?n inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei și doar 7 spații mai sunt disponibile. Ediția cu numărul 26 a T?rgului Național I...
4 Septembrie 2017
REZERVA STAND LA TARGUL IMOBILIAR AL TOAMNEI
Ediția de toamnă a T?rgul Național Imobiliar TNI se apropie, iar spațiul expozițional este deja ocupat ?n proporție de peste 60%! Ediția t?rgului imobiliar TNI cu...
28 Iunie 2017
ULTIMELE SPATII DISPONIBILE LA TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 19-21 MAI - PALATUL PARLAMENTULUI SALA UNIREA
Ultimele spații disponibile la T?rgul Național Imobiliar TNI 19-21 MAI, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA 85 de companii și-au rezervat deja standuri la Targul Național Imo...
4 Aprilie 2017
MARKETING IMOBILIAR EFICIENT
Marketingul imobiliar eficient necesită timp și experiență. Pregătirea unui produs imobiliar prin home staging și fotografii profesioniste este esențială, îns&...
17 Noiembrie 2016
TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 - PALATUL PARLAMENTULUI, SALA UNIREA
Evenimentul imobiliar al toamnei- Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor inte...
27 Septembrie 2016

^Sus 

 

 

 
Imobiliare    |    Casti de copiat la examene   |    Unde iesim in Cluj    |
    Publicitate    |    Contact    |    Pentru webmasteri    |    www.buzzu.ro   |    Gazduire Web by Claus


Vizitatori online 14 | Maxim online 35
Firme autentificate online : 0
© 2006-2017 OPTINVEST SRL