bucurestiul taramul promisiunilor pentru dezvoltatorii de malluri (imopedia) stiri si noutati imobiliare


 
           
RO | EN | FR | DE | IT | ES Autentificare  
  Home   |    Adaugare anunt PF   |   Inregistrare agentie   |   Cautare   |   FORUM  
 RO-IMOBILE este un portal imobiliar national, unde puteti gasi anunturile agentiilor imobiliare listate, ofertele imobiliare ale particularilor si nu in ultimul rand, datele de contact ale agentiilor imobiliare inscrise.

Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.
→ Ultimele oferte si anunturi imobiliare de la Agentii imobiliare Brasov


Anunturi imobiliare particulari
Anunturi imobiliare agentii
Agentii imobiliare recomandate

Cele mai noi oferte!
 

Oferta RO-IMOBILE
Promoveaza-te prin RO-IMOBILE! Alege din oferta ce ti se potriveste mai bine:

PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet START
Autentificare agentie
ID
Parola
Linkuri utile
FINANTARE (27)
ASIGURARI (37)
DEZVOLTATORI IMOBILIARI (25)
CONSULTANTI IMOBILIARI (127)
CONSTRUCTII (106)
AMENAJARI (62)
ARHITECTURA (47)
AVOCATI (132)
CABINETE NOTARIALE (170)
CADASTRU (64)
Daca detii o firma intr-unul din domeniile listate mai sus, o poti inregistra aici
Linkuri recomandate
ORADEA.NET
CUGETLIBER.RO
Anunturi AZ
Anunturi
Masini
Dezmembrari Auto
Informatii utile
Stiri imobiliare
Dictionar imobiliar
Modele de contracte
Legislatie imobiliara
Taxe si impozite proprietati
Calculator taxe notariale
Calculator urbanistic
Curs valutar | 23 Octombrie 2017
1 USD = 3.8945 RON
1 EUR = 4.5975 RON

Convertor valutar
  

 

Stiri si noutati din domeniul imobiliar >> arhiva

BUCURESTIUL TARAMUL PROMISIUNILOR PENTRU DEZVOLTATORII DE MALLURI (IMOPEDIA)

Bucureștiul pare să fie una dintre destinațiile preferate pentru marii investitori interesați să își plaseze banii în retail. După exemplul mallurilor construite pe timp de criză și transformate în mașinării de făcut bani, tot mai mulți oameni de afaceri se arată interesați de România. Aceștia pariază cu o evoluție apropiată cu cea a Moscovei sau a Istanbulului, care au avut creșteri fabuloase în domeniu, în ultimii ani.
  
  În materie de malluri, Bucureștiul a demonstrat că se pot face bani, indiferent de problemele economice contextuale. De altfel, capitala României a fost plasată pe locul 30 în studiul Destination Europe 2015, fiind catalogat drept un oraș cu un mare potențial de creștere. Alte orașe importante din regiune, precum Bratislava, Zagreb, Belgrad sau Ankara, s-au poziționat mai slab decât România în acest top, iar Budapesta este doar la mică distanță în față. Bucureștiul ar putea deveni astfel una dintre poveștile de succes ale retailului mondial.
  
  „Moscova și Istanbul, două piețe aflate în tranzție, au atras atât de mulți retaileri în ultimii doi ani cum nu a reușit niciun alt oraș. Oportunitățile de extindere includ și țările în dezvoltare, care pot atinge paritatea cu liderii din domeniu pe termen mediu” arată specialiștii JLL.
  
  Iar dacă Moscova a marcat această performanță într-un context cu risc geo-politic crescut, creșterea Bucureștiului ca și centru de retail regional pare cu adevărat simplă. De acest lucru sunt conștienți nu doar retailerii care se adresează celor cu bugete mici și medii, dar și cei care vând produse de lux.
  
  „România ocupă un onorabil loc 25 după interesul magazinelor de lux de a opera aici. În topul acestor retaileri se află branduri prezente dar și cele cu potențial de a intra în viitor în România cu magazine mono-brand : Louis Vuitton, Max Mara, Emporio Armani, Gucci, Mont Blanc, Hermes, Burberry, Cartier, Longshamp, Chanel, Prada”, continuă oficialii JLL.
  
  Magazinele de lux sunt la fel de interesate de România pe cât sunt și cele cu produse accesibile
  
  Cu toate acestea, comercianții de produse cu prețuri accesibile s-au extins, anul trecut, într-un ritm mai rapid decât cei care comercializează produse de lux. În restul lumii, SUA a reușit să depășească Italia și să devină cel mai mare exportator de mărci în Europa, iar Londra, Paris, Moscova, Milano și Madrid au cel mai mare număr de retaileri internaționali. Iar anul acesta se arată unul cu totul spectaculos.
  
  „Este drept că redresarea se produce la viteze diferite, dar perspectivele legate de vânzările din sectorul de retail din Europa vor fi cele mai optimiste de la începutul deceniului până în prezent. Ne așteptăm ca retailerii internaționali să își mențină ritmul de expansiune în piețele cheie din Europa; cu toate acestea, expansiunea geografică este mai precaută și mai selectivă ca niciodată, dictate de modificări structurale radicale. O consecință a acestui fapt este turnura majoră din magazinele de retail de pe piața europeană. Ca regulă generală, în ultimii doi ani, pentru fiecare două magazine deschise, un magazin a fost închis, comercianții încercând să opereze magazinele într-un mod intensiv și mai inteligent", conchid oficialii JLL.

6 Ianuarie 2015 | Sursa: IMOPEDIA
    
Alte Stiri / Noutati imobiliare >> toate stirile
LUNA ACEASTA ARE LOC EVENIMENTUL IMOBILIAR AL TOAMNEI LANSARE TARGURI IMOBILIARE 2018
La finalul acestei luni ?ncepe ?n inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei și doar 7 spații mai sunt disponibile. Ediția cu numărul 26 a T?rgului Național I...
4 Septembrie 2017
REZERVA STAND LA TARGUL IMOBILIAR AL TOAMNEI
Ediția de toamnă a T?rgul Național Imobiliar TNI se apropie, iar spațiul expozițional este deja ocupat ?n proporție de peste 60%! Ediția t?rgului imobiliar TNI cu...
28 Iunie 2017
ULTIMELE SPATII DISPONIBILE LA TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 19-21 MAI - PALATUL PARLAMENTULUI SALA UNIREA
Ultimele spații disponibile la T?rgul Național Imobiliar TNI 19-21 MAI, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA 85 de companii și-au rezervat deja standuri la Targul Național Imo...
4 Aprilie 2017
MARKETING IMOBILIAR EFICIENT
Marketingul imobiliar eficient necesită timp și experiență. Pregătirea unui produs imobiliar prin home staging și fotografii profesioniste este esențială, îns&...
17 Noiembrie 2016
TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 - PALATUL PARLAMENTULUI, SALA UNIREA
Evenimentul imobiliar al toamnei- Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor inte...
27 Septembrie 2016

^Sus 

 

 

 
Imobiliare    |    Casti de copiat la examene   |    Unde iesim in Cluj    |
    Publicitate    |    Contact    |    Pentru webmasteri    |    www.buzzu.ro   |    Gazduire Web by Claus


Vizitatori online 13 | Maxim online 35
Firme autentificate online : 0
© 2006-2017 OPTINVEST SRL