ce se intampla cu proprietatile scoase la vanzare de craciun (imopedia) stiri si noutati imobiliare


 
           
RO | EN | FR | DE | IT | ES Autentificare  
  Home   |    Adaugare anunt PF   |   Inregistrare agentie   |   Cautare   |   FORUM  
 RO-IMOBILE este un portal imobiliar national, unde puteti gasi anunturile agentiilor imobiliare listate, ofertele imobiliare ale particularilor si nu in ultimul rand, datele de contact ale agentiilor imobiliare inscrise.

Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.
→ Ultimele oferte si anunturi imobiliare de la Agentii imobiliare Brasov


Anunturi imobiliare particulari
Anunturi imobiliare agentii
Agentii imobiliare recomandate

Cele mai noi oferte!
 

Oferta RO-IMOBILE
Promoveaza-te prin RO-IMOBILE! Alege din oferta ce ti se potriveste mai bine:

PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet START
Autentificare agentie
ID
Parola
Linkuri utile
FINANTARE (27)
ASIGURARI (37)
DEZVOLTATORI IMOBILIARI (25)
CONSULTANTI IMOBILIARI (127)
CONSTRUCTII (106)
AMENAJARI (62)
ARHITECTURA (47)
AVOCATI (132)
CABINETE NOTARIALE (170)
CADASTRU (64)
Daca detii o firma intr-unul din domeniile listate mai sus, o poti inregistra aici
Linkuri recomandate
ORADEA.NET
CUGETLIBER.RO
Anunturi AZ
Anunturi
Masini
Dezmembrari Auto
Informatii utile
Stiri imobiliare
Dictionar imobiliar
Modele de contracte
Legislatie imobiliara
Taxe si impozite proprietati
Calculator taxe notariale
Calculator urbanistic
Curs valutar | 19 Octombrie 2017
1 USD = 3.9032 RON
1 EUR = 4.5841 RON

Convertor valutar
  

 

Stiri si noutati din domeniul imobiliar >> arhiva

CE SE INTAMPLA CU PROPRIETATILE SCOASE LA VANZARE DE CRACIUN (IMOPEDIA)

Vânzarea unei proprietăți în perioadele de concediu este considerată o dificultate de mulți dintre agenții imobiliari. Ei bine, este drept că acesta nu este un scenariu clasic, ca la carte, dar ar trebui văzut mai degrabă ca o provocare decât ca o problemă. Crăciunul nu este nici pe departe o perioadă lipsită de oportunități imobiliare, atât din punctul de vedere al specialistului, cât și din cel al vânzătorului sau cumpărătorului. Diferența este că trebuie modificat întreg sistemul de funcționare care este valabil în restul anului.
  
  Nevoia de a vinde o proprietate nu se estompează în preajma sărbătorilor sau a concediilor, iar sfârșitul anului nu face excepție. Astfel, o mulțime de agenți imobiliari ajung în momentul în care se pregătesc să scoată la vânzare o proprietate și apoi își dau brusc seama că perioada Crăciunului și a Revelionului este periculos de aproape. Se creează atunci un blocaj mental bazat în special pe stereotipuri, iar în loc să caute soluții pentru situația de moment, se ajunge la îngrijorarea că proprietatea se va putea vinde abia peste două luni, când toată frenezia sărbătorilor va dispărea.
  
  „Primul lucru pe care ar trebui să îl facă brokerii ajunși în această situație este să tragă adânc aer în piept și să înceteze cu îngrijorarea. Proprietatea trebuie listată cât mai curând cu putință, pentru a fi deja pe piață în momentul sărbătorilor de iarnă. În ciuda părerii generale, Crăciunul poate fi o perioadă aglomerată, iar acest lucru se explică prin faptul că mulți dintre potențialii cumpărători au un program de muncă mult mai lejer și au timp să arunce o privire asupra proprietăților disponibile. Mulți poate vor să se mute în noul an, pentru a fi mai aproape de școală sau pentru oportunități de serviciu”, explică Nikki Peinke, specialist imobiliar The Property Exchange.
  
  Timingul nepotrivit poate fi compensat de prezentarea corectă a proprietății
  
  Prin urmare, argumentele legate de timingul vânzării sunt mult mai puțin importante decât cele legate de prețul și prezentarea corectă, la fel cum se întâmplă și în tot restul anului.
  
  „Revin deci cu același sfat ferm pe care îl ofer mereu celor din domeniu: este nevoie de mare atenție atunci când vine vorba de stabilirea prețului și prezentarea proprietății. Se pot pierde zeci de mii de euro, dacă un specialist nu dă atenție unuia dintre aceste aspecte. Cumpărătorii pot fi foarte neiertători și, dacă nu se face totul corect de la bun început, cu greu se vor lăsa convinși să se întoarcă pentru a mai arunca încă o privire”, continuă Nikki Peinke.
  
  Dar listarea în sine trebuie să se facă diferit față de restul anului. În primul rând, fotografiile proprietății vor include decorațiunile de Crăciun. Acest lucru poate fi un avantaj, în primele momente după lansarea anunțului, dar cu siguranță se poate transforma într-un minus pe termen scurt, dacă proprietatea nu se vinde imediat.
  
  „În momentul în care o proprietate este scoasă la vânzare în perioada sărbătorilor de iarnă, atunci fotografiile acestora vor include decorațiunile de Crăciun. Acest lucru poate, pe de o parte, să transmită un mesaj care spune că proprietatea este proaspăt apărută pe piață, iar acest lucru stârnește mereu atenția clienților. Luna decembrie, chiar și ianuarie, pot avantaja aceste proprietăți din punct de vedere al vizionărilor. După acest moment însă, fotografiile trebuie schimbate”, arată Stephan Martin, broker NTS Estate.
  
  Cu alte cuvinte, la scurt timp după ce trece perioada sărbătorilor, imaginea decorațiunilor de Crăciun poate induce sentimentul de ofertă perimată. Astfel, este necesar un set actual de fotografii. Tot în perioada Crăciunului, brokerii imobiliari pot modifica pachetele de vânzare ale proprietăților pe care le au în portofoliu. Unii proprietari pot fi interesați să listeze prețuri speciale pentru sezon, în special cei care au nevoie de o vânzare rapidă. De cealaltă parte, clienții pot fi interesați de aceste oferte care nu sunt de găsit în restul anului. Astfel, o comunicare eficientă și o activitate dinamică a brokerului, în perioada sărbătorilor de iarnă, pot compensa eventuala amorțeală a pieței.

24 Decembrie 2014 | Sursa: IMOPEDIA
    
Alte Stiri / Noutati imobiliare >> toate stirile
LUNA ACEASTA ARE LOC EVENIMENTUL IMOBILIAR AL TOAMNEI LANSARE TARGURI IMOBILIARE 2018
La finalul acestei luni ?ncepe ?n inima capitalei cel mai mare eveniment imobiliar al toamnei și doar 7 spații mai sunt disponibile. Ediția cu numărul 26 a T?rgului Național I...
4 Septembrie 2017
REZERVA STAND LA TARGUL IMOBILIAR AL TOAMNEI
Ediția de toamnă a T?rgul Național Imobiliar TNI se apropie, iar spațiul expozițional este deja ocupat ?n proporție de peste 60%! Ediția t?rgului imobiliar TNI cu...
28 Iunie 2017
ULTIMELE SPATII DISPONIBILE LA TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 19-21 MAI - PALATUL PARLAMENTULUI SALA UNIREA
Ultimele spații disponibile la T?rgul Național Imobiliar TNI 19-21 MAI, Palatul Parlamentului- Sala UNIREA 85 de companii și-au rezervat deja standuri la Targul Național Imo...
4 Aprilie 2017
MARKETING IMOBILIAR EFICIENT
Marketingul imobiliar eficient necesită timp și experiență. Pregătirea unui produs imobiliar prin home staging și fotografii profesioniste este esențială, îns&...
17 Noiembrie 2016
TARGUL NATIONAL IMOBILIAR TNI 30 SEPTEMBRIE- 2 OCTOMBRIE 2016 - PALATUL PARLAMENTULUI, SALA UNIREA
Evenimentul imobiliar al toamnei- Târgul Național Imobiliar TNI- începe VINERI, 30 SEPTEMBRIE, ORA 10.00 la Palatul Parlamentului, Sala Unirea. Expoziția se adresează persoanelor inte...
27 Septembrie 2016

^Sus 

 

 

 
Imobiliare    |    Casti de copiat la examene   |    Unde iesim in Cluj    |
    Publicitate    |    Contact    |    Pentru webmasteri    |    www.buzzu.ro   |    Gazduire Web by Claus


Vizitatori online 7 | Maxim online 31
Firme autentificate online : 0
© 2006-2017 OPTINVEST SRL