PENSIUNEA HISTORY IN STIL RETRO DIN ZONA CAMPUL CETATII - DE VANZARE Proiecte imobiliare rezidentiale ansambluri blocuri


 
           
RO | EN | FR | DE | IT | ES Autentificare  
  Home   |    Adaugare anunt PF   |   Inregistrare agentie   |   Cautare   |   FORUM  
 RO-IMOBILE este un portal imobiliar national, unde puteti gasi anunturile agentiilor imobiliare listate, ofertele imobiliare ale particularilor si nu in ultimul rand, datele de contact ale agentiilor imobiliare inscrise.

Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.
→ Ultimele oferte si anunturi imobiliare de la Agentii imobiliare Brasov


Anunturi imobiliare particulari
Anunturi imobiliare agentii
Agentii imobiliare recomandate

Cele mai noi oferte!
 

Oferta RO-IMOBILE
Promoveaza-te prin RO-IMOBILE! Alege din oferta ce ti se potriveste mai bine:

PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet START
Autentificare agentie
ID
Parola
Linkuri utile
FINANTARE (27)
ASIGURARI (37)
DEZVOLTATORI IMOBILIARI (25)
CONSULTANTI IMOBILIARI (127)
CONSTRUCTII (106)
AMENAJARI (62)
ARHITECTURA (47)
AVOCATI (132)
CABINETE NOTARIALE (170)
CADASTRU (64)
Daca detii o firma intr-unul din domeniile listate mai sus, o poti inregistra aici
Linkuri recomandate
ORADEA.NET
CUGETLIBER.RO
Anunturi AZ
Anunturi
Masini
Dezmembrari Auto
Informatii utile
Stiri imobiliare
Dictionar imobiliar
Modele de contracte
Legislatie imobiliara
Taxe si impozite proprietati
Calculator taxe notariale
Calculator urbanistic
Curs valutar | 18 Octombrie 2017
1 USD = 3.8939 RON
1 EUR = 4.5802 RON

Convertor valutar
  

 

Oferta promovata de RO-IMOBILE
PENSIUNEA HISTORY IN STIL RETRO DIN ZONA CAMPUL CETATII - DE VANZAREPensiunea History se află la Câmpul Cetăţii, localitate renumită în primul rând pentru păstrăvul preparat aici, dar care prin peisajul său pitoresc conferă o atmosferă ideală atât celor care vor să scape de stresul cotidian cât şi programelor de seminarii si team-building.
  
  Pensiunea este concepută şi construită în stil retro, amintind de începutul secolului XX. Designul unic s-a realizat prin utilizarea lemnului în combinaţie cu fierul forjat si antichitati. Amenajarea localului însoţeşte stilul retro: cu tablouri, fotografii vechi, ceasuri, vase de lut, etc.(aproximativ 1000 de feluri de antichitati). Restaurantul oferă meniuri variate(109 feluri), atât din bucătăria internaţională, cât şi specialităţi transilvănene, iar la bar avem o ofertă mare de băuturi, de la vinuri alese la sucuri naturale preparate pe loc.
  
  Aflându-se pe o suprafaţă de 1,5 hectare (15.000 mp) din care1850 mp este suprafaţa utilă.Complexul este alcătuit din următoarele clădiri:
  
  - Restaurantul având o suprafaţă de 160 mp cu 2 terase acoperite fiecare având 30 mp , barul are o suprafaţă de 10 mp.
  
  Anexele aparţinând de această clădire principală sunt:
  
  - Pe flancul drept: recepţia: 20 mp, biroul restaurantului de 5 mp, holul recepţiei: 20 mp ( cu intrare şi ieşire din ambele părţi, atât de afară cât şi din restaurant), grupuri sanitare de 20 mp. Tot pe partea dreaptă a restaurantului se află un depozit al recepţiei de 3 mp, un depozit al barului de 6 mp, o centrală termică de 23 mp cu sala de tratare a apei de 15 mp.
  
  - Deasupra receptiei se află o sală de conferinţă de 60 mp.
  
  - Pe flancul stâng se află bucătăria de 35 mp cu sectoare specifice normelor UE, spălător veselă 10 mp, un oficiu de 20 mp, evacuare deşeuri 6 mp, depozit bucătărie 20 mp, sectorul de preparare 25 mp. La etaj se află 2 birouri având 25 mp, toaletă de 4 mp, un hol de 8 mp, un vestiar prevăzut cu toaletă şi duş pentru personal fiind de 20 mp.
  
  În spatele restaurantului se află în formă de potcoavă şirul celor 10 căsuţe, fiecare căsuţă având un garaj şi o terasă, împreună alcătuind o suprafaţă de 60 mp. (10 x 60 mp). Tot aici se află şi spălătoria de 25 mp şi depozitul de lenjerie tot de 25 mp. În mijlocul potcoavei se află sauna cu o suprafaţă de 25 mp.
  
  Depozitul de lemne are o suprafaţă de 300 mp.
  
  Grădina de vară, acoperită, se află în spatele complexului şi are o suprafaţă de 100 mp.
  Pe acest teren se mai află şi o clădire separată, ideală pentru o locuinţă de manager. Clădirea respectivă care are 160 mp are în dotare 3 camere cu baie proprie, plus o baie şi o toaletă independentă, un living cu o bucătărie, cămară, sală de cazane.
  
  Complexul are propria staţie de epurare biologică,cablu de televiziune proprie,puţ de apă cu tratare,transformator de curent,si cazane cu lemne.Fiind o zonă plin cu lemn de foc (frag), costul apei caldă şi al incălzirii nu depăşeşte zilnic 50 lei/zi.
  
  Bucătăria este dotata cu cea mai moderna aparatură,iar complexul dispune de o reţea de calculatoare şi un program,care răspunde cerinţelori de azi.
  Intrarea in fiecare incăpere este permisa cu un sistem de chei pentru fiecare angajat,client ,codificat,special comandat pentru pensiunea History.
  
  Zona este propice şi plimbărilor în natură, pe trasee marcate, existând aici o floră şi faună bogată. În apropiere se găsesc staţiunile: Sovata la 10 km distanţă şi Praid, Corundul, biserica de la Călugăreni, la aproximaticv 40 km se află localitatea Tîrgu Mureş, iar la 80 km Sighişoara şi regiunea saxonă.
  
  Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

Publicat : 12 Martie 2010, a fost vizualizat de : 12250 ori

PUBLICAT DE :

RO-IMOBILE
  
  Tel: 0741 599 551Contacteaza

^Sus 

 

 

 
Imobiliare    |    Casti de copiat la examene   |    Unde iesim in Cluj    |
    Publicitate    |    Contact    |    Pentru webmasteri    |    www.buzzu.ro   |    Gazduire Web by Claus


Vizitatori online 8 | Maxim online 31
Firme autentificate online : 0
© 2006-2017 OPTINVEST SRL