Anunturi si agentii imobiliare din toate orasele, oferte particulari, vanzari, inchirieri, apartamente, vile, spatii comerciale


 
           
RO | EN | FR | DE | IT | ES Autentificare  
  Home   |    Adaugare anunt PF   |   Inregistrare agentie   |   Cautare   |   FORUM  
 RO-IMOBILE este un portal imobiliar national, unde puteti gasi anunturile agentiilor imobiliare listate, ofertele imobiliare ale particularilor si nu in ultimul rand, datele de contact ale agentiilor imobiliare inscrise.

Daca urmaresti sa vinzi, sa cumperi sau sa inchiriezi o vila, o casa, un apartament, o garsoniera, un teren intravilan sau extravilan, un spatiu destinat: comertului, productiei, birourilor, depozitarii etc sau daca detii o ferma, o pensiune, un hotel sau un spatiu destinat agrementului, tot ceea ce ai nevoie, gasesti aici.
→ Ultimele oferte si anunturi imobiliare de la Agentii imobiliare Brasov


Anunturi imobiliare particulari
Anunturi imobiliare agentii
Agentii imobiliare recomandate

Cele mai noi oferte!
 

Oferta RO-IMOBILE
Promoveaza-te prin RO-IMOBILE! Alege din oferta ce ti se potriveste mai bine:

PUBLICITATE
Pachet GOLD
Pachet START
Autentificare agentie
ID
Parola
Linkuri utile
FINANTARE (27)
ASIGURARI (37)
DEZVOLTATORI IMOBILIARI (25)
CONSULTANTI IMOBILIARI (127)
CONSTRUCTII (106)
AMENAJARI (62)
ARHITECTURA (47)
AVOCATI (132)
CABINETE NOTARIALE (170)
CADASTRU (64)
Daca detii o firma intr-unul din domeniile listate mai sus, o poti inregistra aici
Linkuri recomandate
ORADEA.NET
CUGETLIBER.RO
Anunturi AZ
Anunturi
Masini
Dezmembrari Auto
Informatii utile
Stiri imobiliare
Dictionar imobiliar
Modele de contracte
Legislatie imobiliara
Taxe si impozite proprietati
Calculator taxe notariale
Calculator urbanistic
Curs valutar | 19 Octombrie 2017
1 USD = 3.8939 RON
1 EUR = 4.5802 RON

Convertor valutar
  

 

Model de contract
CONTRACT DE IPOTECA

Incheiat astăzi …………………
  
  la ………………………………
  
  
  
  I. PĂRTILE CONTRACTANTE
  
  
  1.1. D ……………………………………….., domiciliat in ………………………………………… (localitatea) str. ……………………….……. nr. ……, bloc ….…...., scara ….…., etaj ……, apartament ...…… judet/sector ………………, născut la data de ………………………………………………………... (ziua, luna, anul) in ………………………….. sector/judet ………………………, fiul lui ………………………… si al ……………………, posesorul buletinului (cărtii) de identitate seria …………. nr. …………… eliberat de………………...…………., cod numeric personal ……………………………………….. in calitate de creditor ipotecar, pe de o parte, si
  
  
  1.2. D ……………………………………….., domiciliat in ………………………………………… str. ……………………….……. nr. ……, bloc ….…...., scara ….…., etaj ……, apartament ...…… judet/sector ………………, născut la data de ……………………...(ziua, luna, anul) in ………………………….. (localitatea) sector/judet ………………………, fiul lui …………………………… si al ……………………, posesorul buletinului (cărtii) de identitate seria …………. nr. …………… eliberat de………………...…………., cod numeric personal ………………………………………..
  
  
  in calitate de debitor ipotecar, pe de altă parte, au convenit să încheie prezentul contract de ipotecă, cu respectarea următoarelor clauze:
  
  
  
  II. OBIECTUL CONTRACTULUI
  
  
  2.1. Obiectul contractului îl reprezintă garantarea împrumutului în valoare de ………………… lei cu o dobândă de ……………… % pe an, obtinut de debitorul ipotecar de la creditorul ipotecar conform contractului de împrumut nr. …………….. încheiat la data de .………………….
  
  
  2.2. a) Imobilul ipotecat prin care se garantează împrumutul este situat în …………………………. str. ………………………… nr. ……, sectorul/judetul …………………… si se compune din …………… camere plus dependinte, fiind în suprafată totală de ………………… mp.
  
  
  b) Acest apartament se află în circuitul civil si a intrat în proprietatea debitorului ipotecar prin contractul de vânzare-cumpărare nr. ……………… din ………………. transcris în Cartea funciară nr. …………………., fiind liber de orice sarcini asa cum rezultă din Certificatul nr. ……………….. din ……………………. anexat la prezentul contract.
  
  
  2.3. a) Debitorul ipotecar se obligă să nu înstrăineze imobilul a cărui ipotecă constituie obiectul prezentului contract până la rambursarea împrumutului si a dobânzilor aferente la scadentă.
  
  b) Totodată, debitorul ipotecar se obligă să transcrie ipoteca în Cartea funciară nr. …………, iar în baza ei, creditorul ipotecar poate trece la executarea silită, în cazul în care debitorul ipotecar nu-si lichidează datoria la scadentă.
  
  
  
  III. LITIGII
  
  
  3.1. Părtile au convenit că toate neîntelegerile privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea ori încetarea acestuia să fie rezolvate pe cale amiabilă de reprezentantii lor.
  
  
  3.2. In cazul în care nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părtile se vor adresa instantelor judecătoresti competente.
  
  
  
  IV. CLAUZE FINALE
  
  
  4.1. Modificarea prezentului contract se face numai prin act aditional încheiat între părtile contractante.
  
  4.2. Prezentul contract, împreună cu anexele sale care fac parte integrantă din cuprinsul său, reprezintă vointa părtilor si înlătură orice altă întelegere verbală dintre acestea, anterioară sau ulterioară încheierii lui
  
  4.3. In cazul în care părtile isi încalcă obligatiile lor, neexercitarea de partea care suferă vreun prejudiciu a dreptului de a cere executarea întocmai sau prin echivalent bănesc a obligatiei respective nu înseamnă că ea a renuntat la acest drept al său.
  
  4.4. Redactat si editat/dactilografiat în ……………. exemplare la ……………………………
  
  
  
  S-au eliberat ………………… exemplare.
  
  
  
  CREDITOR IPOTECAR,
  
  DEBITOR IPOTECAR
  
  Sursa: http://www.immo-land.ro/tipuri-contracte.php

9 Noiembrie 2006

^Sus 

 

 

 
Imobiliare    |    Casti de copiat la examene   |    Unde iesim in Cluj    |
    Publicitate    |    Contact    |    Pentru webmasteri    |    www.buzzu.ro   |    Gazduire Web by Claus


Vizitatori online 9 | Maxim online 31
Firme autentificate online : 0
© 2006-2017 OPTINVEST SRL